In onze brainstormsessie:

  • Heb je een nieuwe manier van brainstormen ervaren
  • Heeft het team een hogere diversiteit en originaliteit van ideeën ontwikkeld
  • Is er een praktisch actieplan uitgewerkt waarmee direct kan worden gestart

Doelstelling:
Geïnspireerd worden hoe een effectieve brainstormsessie te leiden waarmee je direct werkbare ideeën genereert.

Wat lost de brainstormsessie door Yooth op?
Het is soms goed om iemand van buitenaf te hebben die een brainstorm faciliteert. Een brainstorm verzandt al snel in een vergadering over ideeën. Als elke sessie op dezelfde manier gaat en je zelf de tijd of energie niet hebt om dit te veranderen kun je van ons op aan. Een professional die het op een andere manier aanpakt en tegelijkertijd confronteert waar het nodig is en inspireert waar het kan.

Doordat wij geen belangen hebben in jouw team kunnen wij objectief aan de slag gaan. Tegelijkertijd zie je nieuwe technieken voorbij komen die je kunt gebruiken om zelf te proberen. Na afloop van deze brainstorm heb je een lekkere brainstorm gehad met nieuwe energie van buitenaf. En natuurlijk vol inspiratie om het de volgende zelf anders aan te pakken dan die saaie vergadering over ideeën.

Image module
Ontvang de gratis brochure
Image module

Wat doen we tijdens de brainstormsessie door Yooth?
Het is een praktische brainstorm die van A tot Z wordt gefaciliteerd door Yooth. Een korte sessie van 3 uur of een complete retraite van 2 dagen? Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw situatie. Eén ding is zeker, dit gaat originele ideeën opleveren. We starten tijdens de brainstormsessie met een probleemanalyse waarna we oplossingen gaan bedenken. De manier waarop voorkomt dat het een (saaie) vergadering over ideeën wordt. Je weet wel, zo eentje waar je langzaam bij in slaap valt aan een lange tafel. We genereren ideeën die tot een hoge diversiteit en originaliteit te komen en selecteren op een praktische manier waardoor je meteen een actieplan kunt bouwen hoe de ideeën te implementeren.

Start

  • Probleemanalyse; Wat moet er worden opgelost?
  • Genereren van een diversiteit aan ideeën
  • Leren hoe je de juiste ideeën selecteert
  • Actieplan ontwikkelen dat je kunt toepassen

Finish

Ontvang de gratis brochure