Leuk je te ontmoeten!

Laten we eerlijk zijn, je bent hier niet voor niets. Iets kan er beter tijdens brainstorms en creatieve sessies. Om dit op te lossen vraag je brochures bij een handjevol bureaus aan. Onder het genot van je favo Ethiopische koffieblend in de ‘world’s best boss’ mok die je hebt gekregen in het kerstpakket, ben je er klaar voor om de keuze te maken. In deze mini-versie van survival-of-the-fittest kies je het bureau dat het beste bij je past.

Al onze trainingen zijn afgestemd op jouw behoeften

Nog voordat jij lekker op de bank ploft met die Ethiopische koffieblend, gaan wij al flink voor je aan de slag. We bellen graag een keer met je om écht te begrijpen waarom jij de brochure hebt aangevraagd. Aan de hand daarvan ontwerpen we speciaal voor jou een programma. Zo lees je alleen wat voor jou relevant is. Dat is de werkwijze die ons kenmerkt. We willen weten hoe de vork in de steel zit, zodat we een training geven die écht het verschil maakt.

Onze expertise

Dominantie. Macht. Populariteit. Dit zijn voorbeelden van factoren die een creatieve sessie in de war kunnen schoppen. Bedenk maar eens wat er allemaal gebeurt tijdens jouw brainstorms. Vanuit onze achtergrond als psychologen gebruiken we groepsdynamica om jouw sessies te verbeteren. Menselijk gedrag en de invloed daarvan op ideeën is onze expertise. Hoe dat om te zetten in creativiteit is onze passie.

Altijd koppeling met de praktijk

We willen echt het verschil voor je maken. Ons doel is dat jij direct na de training die volgende sessie gaat rocken! En dat rocken gaat alleen door ervaring op te doen. Daarom gaan we samen praktisch aan de slag zodat je die technieken meteen leert inzetten.

Daarom beloven we jou plechtig, dat;

  • We je niet laten vergroeien met je stoel door een gebrek aan activiteit
  • Je geen slaapverwekkende powerpoints hoeft te aanschouwen
  • Jouw trommelvliezen niet worden gemarteld door saaie monologen

Tijs Metternich

Tijs MetternichOprichter

Sani Kiljan

Sani Kiljan – Oprichter

Ontvang de gratis brochure