Training Brainstormen

Training Brainstormen

De training brainstormen is wat voor jou als je:

 • Een training zoekt die is afgestemd op jouw behoeften
 • Meer een betere ideeën wilt ontwikkelen
 • Wilt leren brainstorms te ontwerpen en modereren

Voordat je besluit of je een training brainstormen wilt volgen, helpen we je graag die keuze zo eerlijk mogelijk te kunnen maken. Daarom sturen we pas een brochure op als we vrijblijvend met je hebben gesproken over de reden waarom je op zoek bent. Dat betekent dat je een persoonlijke brochure krijgt, helemaal aangepast aan wat jij aangeeft tijdens een oriënterend gesprek. Zo zorgen we dat we een duidelijk voorstel neerleggen waardoor de keuze een stuk helderder wordt dan met paar standaardbrochure.

Een uur kletsen, vergaderen en discussiëren over ideeën, dat vinden wij geen brainstorm. Wat wij het wel vinden? Zonde van jouw tijd en iedereen die erbij zit. Het is niet meer van deze tijd om op deze manier tot ideeën te komen. Door middel van praktische brainstormtechnieken leer je tijdens de training brainstormen hoe die in te zetten om tot een hogere kwantiteit en uiteindelijk kwaliteit van ideeën te komen.

Om ervoor te zorgen dat je na de training er ook écht wat aan hebt, krijg je van ons een praktische hand-out mee. Weer helemaal aangepast op jullie behoeften. Zo zorgen we dat je hierna zelf succesvollere brainstorms kunt leiden. En heb je vragen? Bel ons gewoon even op. Of mail als je dat liever doet. Als we je éénmaal hebben geholpen, ben je voor ons een partner voor het leven.

Ontvang de gratis brochure

Wat krijg je allemaal?

 • Intakegesprek (Vrijblijvend)
 • Persoonlijke brochure (Vrijblijvend)
 • De training is helemaal afgestemd op jouw behoeften
 • Hand-out met praktische tools
 • Onbeperkt antwoord op al jouw vragen
Waarom de training brainstormen?

Het effectief leren omgaan met ideeën is van vitaal belang voor het succes van een organisatie. Hoe zorg je ervoor dat goede ideeën worden ontwikkeld? Tijdens de training brainstormen leer je zelf brainstorms te modereren. Je begrijpt hoe je een groep tot goede ideeën kunt laten komen.

De training brainstormen is een praktische training met een inhoudelijke achtergrond. Dit stemmen we af hoe jij het fijn vindt om te leren. Dit betekent dat er tools en technieken worden aangeleerd, maar wel met de nodige uitleg waarom. Uiteindelijk leer je hoe ideeën ontstaan, waarom en wanneer. Door die processen te begrijpen en te ervaren tijdens de training en in de praktijk, wordt je een betere brainstorm moderator.

Daarnaast gaan we in op groepsdynamica, het is namelijk niet zo dat zodra je met een groep aan een tafel gaat zitten er dan opeens ideeën komen. Hoe je een effectieve brainstorm modereert en ontwerpt leer je allemaal tijdens de training brainstormen.

Naast groepsdynamica en de tools en technieken, komt ook jouw performance aan bod. We helpen je met op een zelfverzekerde manier een groep te leiden tot de beste ideeën te komen. De kans dat je nog vragen hebt na een summier tekstje achten wij vrij groot. Daarom maken we graag een brochure, helemaal vrijblijvend, voor je. Helemaal op maat. Benieuwd? Vraag er nu jouw persoonlijke brochure aan!

Prijs? Op aanvraag!

Ontvang de gratis brochure
 • Ik heb de gratis brochure aangevraagd, wat nu?
  Wanneer je de gratis brochure aangevraagd hebt komen we graag in contact met je. We maken het liefst een persoonlijke brochure voor je namelijk. Zo kun je een betere afweging maken of de training iets voor jou is. Bij een persoonlijke training hoort een persoonlijke brochure. Op basis van een kort intakegesprek brengen we jouw situatie in kaart. Wat zijn je doelen? En wat weet je bijvoorbeeld al over het onderwerp? Aan de hand van dit soort vragen maken wij voor jou een brochure inclusief programma. Die kun je lekker op het gemakje thuis lezen zodat je kunt beslissen of de training iets voor jou is. Deze brochure en dit intakegesprek zijn geheel vrijblijvend en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.
Iets voor jou?
Meld je aan voor deze training
Meer informatie?
Bel ons voor meer informatie