Training Creativiteit

Training creativiteit

De training creativiteit is wat voor jou als je:

 • Een training zoekt die is afgestemd op jouw behoeften
 • Praktische tools wilt die je meteen kunt inzetten
 • Eindelijk eens tot écht originele ideeën wilt komen

Wij stemmen de training altijd af op jouw specifieke behoeften en die van de organisatie waarin je werkzaam bent. Daarom spreken we je graag even vooraf zodat we de situatie in kaart kunnen brengen. Aan de hand van een vrijblijvend telefoongesprek maken we een brochure inclusief programma op maat. De training creativiteit is dan een stuk effectiever!

Een training met ons is praktisch. Je wilt tenslotte tools hebben waar je na de training meteen mee aan de slag kunt. Dat betekent oefenen tijdens de training om deze onder de knie te krijgen en daar bieden we alle ruimte voor. Lectures en theoretische onderbouwing horen erbij, die worden op een vlotte manier gebracht waardoor je niet bang hoeft te in te dommelen aan een lange tafel.

Tot echt creatieve ideeën komen kan voor sommigen soms lastig zijn. Dit omdat we als mens geneigd zijn voor veiligheid te kiezen en dus de gebaande paden te bewandelen. Gelukkig is creativiteit aan te leren! We bieden je legio creatieve technieken die je in kunt zetten tijdens brainstormsessies of individueel. Na de training krijg je deze uitgeschreven in een hand-out mee.

Ontvang de gratis brochure

Wat krijg je allemaal?

 • Intakegesprek (Vrijblijvend)
 • Persoonlijke brochure (Vrijblijvend)
 • De training is helemaal afgestemd op jouw behoeften
 • Hand-out met praktische tools
 • Onbeperkt antwoord op al jouw vragen
Waarom de training creativiteit?

Brainstormen tijdverspilling? Niet als je weet wat je allemaal kunt doen. Er zijn zo veel manieren om meer uit jouw creativiteit en de creativiteit van deelnemers van de brainstorm te halen. Tijdrovend? Nee. Makkelijk? Jazeker.

Het bedenken van ideeën kan vaak uitmonden op ideeën die bekend en vertrouwd zijn. Soms heb je als organisatie echter iets nieuws nodig. Iets waarmee je vriend en vijand verbaast. In dat geval heb je originele ideeën nodig. De training creativiteit biedt je vele technieken die het bedenken van deze originele ideeën vergemakkelijkt. Je zult versteld staan van jouw (verborgen) creativiteit en van die van anderen.

Daarnaast gaan we ook in op wat een idee nu precies is. Wat maakt een idee nu tot een goed idee? We zullen zien dat dit best wel lijkt op bekende processen uit de natuur. Daar komt de term “Ideeënseks” bij naar voren. Ik ga je nog niet verklappen wat dat precies is.

Benieuwd? Vraag dan een vrijblijvende brochure aan!

Prijs? Op aanvraag!

Ontvang de gratis brochure
 • Ik heb de gratis brochure aangevraagd, wat nu?
  Wanneer je de gratis brochure aangevraagd hebt komen we graag in contact met je. We maken het liefst een persoonlijke brochure voor je namelijk. Zo kun je een betere afweging maken of de training iets voor jou is. Bij een persoonlijke training hoort een persoonlijke brochure. Op basis van een kort intakegesprek brengen we jouw situatie in kaart. Wat zijn je doelen? En wat weet je bijvoorbeeld al over het onderwerp? Aan de hand van dit soort vragen maken wij voor jou een brochure inclusief programma. Die kun je lekker op het gemakje thuis lezen zodat je kunt beslissen of de training iets voor jou is. Deze brochure en dit intakegesprek zijn geheel vrijblijvend en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.
Iets voor jou?
Meld je aan voor deze training
Meer informatie?
Bel ons voor meer informatie