Workshop Brainstormen

Workshop brainstormen

De workshop brainstormen is wat voor jou als je:

 • Een training zoekt die is afgestemd op jouw behoeften
 • Jouw tijd wél nuttig wilt besteden tijdens een brainstormsessie
 • Als groep effectiever wilt worden in brainstormen

We helpen je graag je keuze zo goed mogelijk te maken voordat je een workshop brainstormen boekt. Daarom sturen we pas een brochure op als we vrijblijvend met je hebben gesproken. Dat betekent dat je een persoonlijke brochure krijgt, helemaal aangepast aan wat jij aangeeft tijdens een oriënterend gesprek. Zo zorgen we dat we een duidelijk voorstel neerleggen waardoor de keuze een stuk helderder wordt dan met een standaardbrochure.

Wordt een brainstormsessie als snel een vergadering over ideeën? Mensen aan een tafel die meningen geven en discussiëren? Zonde van je tijd. In dezelfde tijd kun je door middel van verschillende brainstormtechnieken veel meer uit die tijd halen. Tijdens de workshop brainstormen kom je in aanraking met die technieken. We werken vanuit een voor jullie relevante case zodat je direct iets hebt aan de workshop brainstormen.

Om ervoor te zorgen dat je na de workshop er ook écht wat aan hebt, krijg je van ons een praktische hand-out mee. Weer helemaal aangepast op jullie behoeften. Zo zorgen we dat je hierna zelf succesvollere brainstorms kunt leiden. Als we je éénmaal hebben geholpen, ben je voor ons een partner voor het leven. Dat betekent dat we altijd voor je klaarstaan om vragen te beantwoorden en je te helpen met jouw brainstorms.

Ontvang de gratis brochure

Wat krijg je allemaal?

 • Intakegesprek (Vrijblijvend)
 • Persoonlijke brochure (Vrijblijvend)
 • De workshop is helemaal afgestemd op jouw behoeften
 • Hand-out met praktische tools
 • Onbeperkt antwoord op al jouw vragen
Waarom de workshop brainstormen?

Tijdens de workshop brainstormen simuleren we op een vlotte manier hoe je als groep het beste samen tot ideeën komt. Er is nogal wat dat je namelijk onbewust als groep doet wat niet goed werkt als je goede ideeën wilt genereren en selecteren.

Zo zoek je als groep namelijk vaak naar consensus, een eensluidende mening waar je allemaal achter kunt staan. Hartstikke goed om samen te werken, maar zonde voor de diversiteit van je ideeën! Tel daar nog eens bij op dat we geneigd zijn om onbewust ideeën te selecteren van mensen met meer macht of juist populaire mensen en je ziet dat het nog best lastig is om die groepsprocessen uit te schakelen.

Daarnaast merk je dat tijdens het brainstormen, mensen snel reageren op ideeën. We leren je tijdens de workshop brainstormen technieken aan die je kunt gebruiken om dat te voorkomen. Bijvoorbeeld het genereren en selecteren van ideeën uit elkaar halen helpt al enorm voor de diversiteit van ideeën.

Verder geven we graag een frisse lecture waardoor je totaal anders gaat denken hoe ideeën ontstaan, wanneer en waarom.

Benieuwd? Vraag dan de brochure aan!

Prijs? Op aanvraag!

Ontvang de gratis brochure
 • Ik heb de gratis brochure aangevraagd, wat nu?
  Wanneer je de gratis brochure aangevraagd hebt komen we graag in contact met je. We maken het liefst een persoonlijke brochure voor je namelijk. Zo kun je een betere afweging maken of de training iets voor jou is. Bij een persoonlijke training hoort een persoonlijke brochure. Op basis van een kort intakegesprek brengen we jouw situatie in kaart. Wat zijn je doelen? En wat weet je bijvoorbeeld al over het onderwerp? Aan de hand van dit soort vragen maken wij voor jou een brochure inclusief programma. Die kun je lekker op het gemakje thuis lezen zodat je kunt beslissen of de training iets voor jou is. Deze brochure en dit intakegesprek zijn geheel vrijblijvend en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.
Iets voor jou?
Meld je aan voor deze training
Meer informatie?
Bel ons voor meer informatie