Workshop Creativiteit

Workshop creativiteit

De workshop creativiteit is wat voor jou als je:

 • Een workshop zoekt die is afgestemd op jouw behoeften
 • Praktische tools wilt die je meteen kunt inzetten
 • Eindelijk eens tot écht originele ideeën wilt komen

De workshop creativiteit is altijd afgestemd op jouw behoeften. Dat betekent dat we je graag leren kennen voordat we iets in elkaar zetten. Alleen zo kunnen we iets maken dat echt effectief werkt voor jouw organisatie. Na een vrijblijvend gesprek met jou maken we graag een brochure inclusief programma die is aangepast aan jouw behoeften.

Onze workshops zijn praktisch. Dat is een gegeven! We gaan op een vlotte manier aan de slag waarbij elke deelnemer daadwerkelijk ruimte krijgt om te doen. De technieken die je leert zijn meteen toepasbaar na de workshop. Oh ja, je krijgt ze ook nog eens mee in een hand-out.

Heb je vaak dat je wanneer je ideeën bedenkt je over de bekende paden wandelt? Dat is niet gek. Tot echt creatieve ideeën komen is ook best lastig. Gelukkig is creativiteit te trainen en zijn er allerlei handige technieken die je kunt gebruiken. Na de workshop ben jij in staat om tot originele ideeën te komen waarmee je vriend en vijand zult verbazen.

Ontvang de gratis brochure

Wat krijg je allemaal bij de workshop creativiteit?

 • Intakegesprek (Vrijblijvend)
 • Persoonlijke brochure (Vrijblijvend)
 • De workshop is helemaal afgestemd op jouw behoeften
 • Hand-out met praktische tools
 • Onbeperkt antwoord op al jouw vragen
Waarom de workshop creativiteit?

Brainstormsessies kunnen nogal eens aanvoelen als een vergadering. Voor je het weet zit je in een setting waar er geen eind aan de discussie lijkt te komen. Dat is makkelijk te voorkomen als je weet hoe je zo’n brainstormsessie in kunt richten.

Tijdens de workshop creativiteit bieden we allerlei praktische tools die je kunt inzetten tijdens een brainstormsessie, maar ook individueel. Leer bijvoorbeeld hoe je gebruik maakt van het toeval en zo tot originele ideeën komt. Er zijn vele technieken die je kunt inzetten om meer uit jouw (verborgen) creativiteit te halen.

Daarnaast gaan we graag in op wat een idee nu eigenlijk is. Wat maakt een goed idee nu een goed idee? Ze hebben allemaal een gemeenschappelijke deler en dat antwoord is te vinden in de natuur. Onze workshops zijn altijd vlot en persoonlijk, dus zelfs tijdens de lecture hoe je niet bang te zijn dat je in slaap valt.

Benieuwd? Vraag dan een vrijblijvende brochure aan!

Prijs? Op aanvraag!

Ontvang de gratis brochure
 • Ik heb de gratis brochure aangevraagd, wat nu?
  Wanneer je de gratis brochure aangevraagd hebt komen we graag in contact met je. We maken het liefst een persoonlijke brochure voor je namelijk. Zo kun je een betere afweging maken of de training iets voor jou is. Bij een persoonlijke training hoort een persoonlijke brochure. Op basis van een kort intakegesprek brengen we jouw situatie in kaart. Wat zijn je doelen? En wat weet je bijvoorbeeld al over het onderwerp? Aan de hand van dit soort vragen maken wij voor jou een brochure inclusief programma. Die kun je lekker op het gemakje thuis lezen zodat je kunt beslissen of de training iets voor jou is. Deze brochure en dit intakegesprek zijn geheel vrijblijvend en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.
Iets voor jou?
Meld je aan voor deze training
Meer informatie?
Bel ons voor meer informatie