Yooth op maat

Yooth Op Maat

Wil je graag jouw vaardigheden verbeteren op het gebied van brainstormen, creatief denken of co-creatie en wil je toch iets anders dan de masterclasses, workshops en trainingen die wij aanbieden? Geen probleem! Dan maken we dat graag voor je.

Een training brainstormen of masterclass creatief denken nodig maar qua tijdsduur of groepsgrootte andere wensen? Dat kan natuurlijk, dit lossen we graag voor je op.

Yooth is flexibel in de diensten die we aanbieden. Het gaat ons uiteindelijk om wat we voor je kunnen oplossen, niet om ons eigen product koste wat koste te geven. Zo bieden we ook langere trajecten op maat aan om ervoor te zorgen dat de opgedane vaardigheden worden verankerd binnen jouw organisatie. Net als coaching en advies.

Omdat ook onze markt continu verandert, passen wij onze masterclasses, workshops en trainingen blijvend aan. De enige manier om te waarborgen dat dit goed blijft gaan is door te luisteren naar onze klanten en hun leerwensen. Dus ook naar jou. Alleen zo blijven we up-to-date met veranderende behoeften vanuit onze markt en houden we onze masterclasses, workshops en trainingen relevant voor jou.

Dus, laat ons vrijblijvend weten wat je van ons nodig hebt en dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.

In Ideas We Trust.

We komen graag even langs om te sparren over de mogelijkheden

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!